Home > Schools > Jr.High School > Bell Schedule

Jr. High Bell Schedule

** Bell to go to class rings at 8:10 **

1st Period 8:15-9:05 (50 min.)
2nd Period 9:10-10:05 (55 min.) (Homeroom and Announcements)
3rd Period 10:10-11:00 (50 min.)
4th Period 11:05-11:55 (50 min.)
Lunch 11:55-12:35
5th Period 12:40-1:30 (50 min.)
6th Period 1:35-2:25 (50 min.)
7th Period 2:30-3:20 (50 mins.)